SALOMON S-LAB ULTRA

SALOMON S-LAB 

Salomon S-LAB razvojni oddelek ne sledi novim trendom, ampak jih postavlja. Izdelki specializirane tekmovalne linije Salomon S-LAB, so rezultat dolgoletnih raziskav in razvoja inovativnih produktov namenjenih najzahtevnejšim tekačem. Ti se zavedajo, da lahko vsak gram odloča o zmagi ali porazu.

 

Vrhunski izdelki nastajajo v Annecy Design Centru v Franciji, kjer najboljši strokovnjaki za obutev, oblikovalci in atleti sodelujejo ter ustvarjajo produkte, ki na tržišču postavljajo nove smernice.

»Namesto zakaj in kako, se vprašamo zakaj ne?«


Več informacij...

SALOMON S-LAB ULTRA

Novi Salomon S-LAB ULTRA - Blaženje in zaščita, ki ju potrebujete na najtežjih in najdaljših ULTRA tekaških preizkušnjah – ustvarjen z in za elito!

Razvit s pomočjo atleta Francoise D’haene, še posebno z mislijo na ultra maratonce. Salomon S-LAB ULTRA , vsebuje vse na kar naletite na ULTRA zahtevnih tekaških preizkušnjah. Energysave® petni podplatni vložek doda dolgo obstojno oporo in blaženje pred trdim in nestabilnim terenom. Da je razmerje med blaženjem in zaščito še popolnejše, pa ima novi tekaški copat dodano blaženje imenovano ENEGRY CELL+, s pomočjo katerega boste občutili izjemen povratek energije ter najboljši izkoristek blaženja udarcev.

Da bi dosegli najboljši občutek tudi pri teku navzdol S-LAB ULTRA kombinira Sensifit™ konstrukcijo, z zelo obstojno zaščitno prevleko, za zaščito kože na pravih mestih. Sensifit™ ima dve roki na obeh straneh čevlja, direktno povezani s QUICKLACE™ obročki. Ko tekač zaveže QUICKLACE™ vezalko, se Sensifit™ popolnoma oprime tekačeve noge, za dosego najbolj natančnega oprijema stopala in lahkotnega koraka. Popolnoma prenovljen Contagrip® podplat, z obrnjenimi čepki na petnem delu omogoča, kar se da najboljši oprijem, še posebno na napornih spustih. Zaščita stopal pred ostrimi skalami je zagotovljena s posebno ploščo PROFEEL FILM, ki je nameščena v sprednjem delu tekaškega copata. Ob enem je izrazito fleksibilna in kljub vsemu zelo lahkotna.

S-LAB ULTRA  - Ustvarjen za najdaljše in najtežje preizkušnje!

Tehnologija:
SENSIFIT™ / popoln oprijem stopala
QUICKLACE™ / sistem zavezovanja
OS TENDON / izboljšan prenos energije v odriv
ENERGY CELL+ / mehkoba, odzivnost
ENERGYSAVE® PROFEEL FILM / zaščita stopala
ENDOFIT™ / posebej oblikovan notranji del copata, ki popolnoma oprime stopalo
CONTAGRIP® podplat Tehnologija lepljenih šivov
Žepek za vezalko
8 mm padec peta - prsti

Teža: 300g