SALOMON S-LAB

SALOMON S-LAB

Nove poti, nove rešitve, ustvarjanje prihodnosti.

Salomon S-LAB razvojni oddelek ne sledi novim trendom, ampak jih postavlja. Izdelki specializirane tekmovalne linije Salomon S-LAB, so rezultat dolgoletnih raziskav in razvoja inovativnih produktov namenjenih najzahtevnejšim tekačem. Ti se zavedajo, da lahko vsak gram odloča o zmagi ali porazu.

 

Vrhunski izdelki nastajajo v Annecy Design Centru v Franciji, kjer najboljši strokovnjaki za obutev, oblikovalci in atleti sodelujejo ter ustvarjajo produkte, ki na tržišču postavljajo nove smernice.

»Namesto zakaj in kako, se vprašamo zakaj ne?«


Več informacij...S-LAB SENSE ULTRA

 

Novi S-LAB SENSE ULTRA - Popolno razmerje med blaženjem, zaščito in nizko težo – ustvarjen z in za elito!

 

 Nove poti, nove rešitve, novi standardi

 

Družini SALOMON S-LAB se je pridružil nov tekaški copat S-LAB ULTRA. Ustvarjen v Annecy Design Centru v Franciji, s pomočjo atletov, ki sodelujejo z vrhunskimi strokovnjaki in oblikovalci, je nastal produkt, ki postavlja nove standarde.

 

Nov tekaški copat je popolna izbira za ultra dolge preizkušnje, kjer sta blaženje in zaščita stopal izrednega pomena. Kljub dodatnemu blaženju, novi tekaški copat ohranja izjemno nizko težo, ki mora biti na tako težkih tekmah minimalna.

 

INOVATIVNE REŠITVE: Posebej oblikovan notranji del tekaškega copata, imenovan ENDOFIT, popolnoma oprime stopalo in zagotavlja precizno zaznavanje podlage.

 

Prileganje in zaščita: S-LAB SENSE ULTRA poleg popolnega prileganja nudi tudi zaščito, ki jo potrebuje vsak tekmovalec na najtežjih tekmovanjih. Zaščita stopal pred ostrimi skalami je zagotovljena s posebno ploščo PROFEEL FILM, ki je nameščena v sprednjem delu tekaškega copata. Ob enem je izrazito fleksibilna in kljub vsemu zelo lahkotna.

 

Blaženje in oprijem: Da je razmerje med blaženjem in zaščito še popolnejše, ima novi tekaški copat dodano blaženje, imenovano ENEGRY CELL+, s pomočjo katerega boste občutili izjemen povratek energije ter najboljši izkoristek blaženja udarcev. Za lahkoten odriv na vsakem koraku poskrbi OS TENDON, podplat Wet Premium Contagrip® pa je idealen za tek po zahtevnih, mokrih in spolzkih terenih.

 S-LAB SENSE ULTRA - Ustvarjen za najdaljše in najtežje preizkušnje!

 

Več informacij....