SALOMON S-LAB ULTRA 402139

Zaloga: Na zalogi

Cena: 180,00 €

Akcija: 126,00 €
Velja do: 28.01.2020

Hiter predogled

Najboljši partner na ultra tekih.


Blaženje in zaščita, ki ju potrebujete na najtežjih in najdaljših ULTRA tekaških preizkušnjah – ustvarjen z in za elito!

Več pogledov

   
Pomoč pri izbiri številke

* Obvezna polja

Cena: 180,00 €

Akcija: 126,00 €
Velja do: 28.01.2020

Opis izdelka

S / LAB ULTRA, ki ga je razvil Francois D'haene, uteleša njegovo fizično in duševno pripravo na tekmovalce na daljavo. Združuje dolge razdalje z udobjem, natančnim prileganjem in oprijem z grafično obdelavo, ki izraža različne stopnje Ultra. S / LAB ULTRA vam bo pomagal doseči vaše vrhunske cilje.

Novi Salomon S-LAB ULTRA - Blaženje in zaščita, ki ju potrebujete na najtežjih in najdaljših ULTRA tekaških preizkušnjah – ustvarjen z in za elito! Razvit s pomočjo atleta Francoise D’haene, še posebno z mislijo na ultra maratonce. Salomon S-LAB ULTRA , vsebuje vse na kar naletite na ULTRA zahtevnih tekaških preizkušnjah. Energysave® petni podplatni vložek doda dolgo obstojno oporo in blaženje pred trdim in nestabilnim terenom. Da je razmerje med blaženjem in zaščito še popolnejše, pa ima novi tekaški copat dodano blaženje imenovano ENEGRY CELL+, s pomočjo katerega boste občutili izjemen povratek energije ter najboljši izkoristek blaženja udarcev. Da bi dosegli najboljši občutek tudi pri teku navzdol S-LAB ULTRA kombinira Sensifit™ konstrukcijo, z zelo obstojno zaščitno prevleko, za zaščito kože na pravih mestih. Sensifit™ ima dve roki na obeh straneh čevlja, direktno povezani s QUICKLACE™ obročki.Ko tekač zaveže QUICKLACE™ vezalko, se Sensifit™ popolnoma oprime tekačeve noge, za dosego najbolj natančnega oprijema stopala in lahkotnega koraka.

Popolnoma prenovljen Contagrip® podplat, z obrnjenimi čepki na petnem delu omogoča, kar se da najboljši oprijem, še posebno na napornih spustih. Zaščita stopal pred ostrimi skalami je zagotovljena s posebno ploščo PROFEEL FILM, ki je nameščena v sprednjem delu tekaškega copata. Ob enem je izrazito fleksibilna in kljub vsemu zelo lahkotna.

Ustvarjen za najdaljše in najtežje preizkušnje!

ZGORNJI DEL: Drugi material, tekstil

PODLOGA IN VLOŽEK:  Tekstil

PODPLAT: Drugi materiali-guma