ADIDAS A403 EVIL EYE HALFRIM S 6059

Zaloga: Na zalogi

Cena: 169,00 €

Akcija: 118,30 €
Velja do: 17.02.2019

Hiter predogled

Značilnost modela Evil Eye halfrim pro so zelo privlačno oblikovana stekla, katera se odlično prilegajo okvirju.


 


AKCIJA TRAJA DO RAPRODAJE ZALOG

Več pogledov

Opis izdelka

ADIDAS  EVIL EYE HALFRIM S a403 00 6059

velikost: S

barva okvirja: shiny black/blue 

stekla: LST contrast silver

paket vsebuje: etui, vrečka iz mikrovlaken

Adidas evil eye halfrim a403 S so očala manjše velikosti. Očala so primerna za oba spola in so zelo lepo oblikovana ter zaželena. Uporablja se jih lahko pri različnih športih in drugih aktivnostih.

Ena izmed najbolj očitnih značilnosti modela evil eye halfrim so zelo privlačno oblikovana stekla, katera se odlično prilegajo okvirju. Ampak to ni edina stvar, ki dela ta stekla tako dobra. Narejena so iz polikarbonata, ki je eden izmed najboljših in najbolj uporabljenih materialov, zaradi svoje izjemne odpornosti proti udarcem. Novost v letu 2012 so tudi polarizirana stekla v bazni ukrivljenosti 10. Kljub veliki ukrivljenosti je pogled skozi stekla vseeno odličen, varujejo pa vas tudi pred nevarnimi UVA, UVB in UVC žarki. Tudi menjava stekel je zelo preprosto zasnovana, saj so stekla narejena tako, da se jih z odlično narejenim sistemom brez težav odstrani. Skupek teh lastnosti naredi ta očala zelo prilagodljiva in primerna za različne vremenske razmere.

Okvir očal je narejen iz lahkega, a trpežnega SPX materiala, ki je tudi zelo fleksibilen in obstojen. Priponke, ki so uporabljene pri tem modelu, so zasnovane tako, da zelo udobno pristajajo na vaših ušesih in so narejene iz materiala, kateri ima zelo dober oprijem. Očala zaradi tega ne drsijo, ampak ostanejo na svojem mestu, kljub vašemu gibanju. Prav tako so narejene s sistemom tri-fit, kar pomeni, da jih lahko nastavimo na tri različne položaje, odvisno od potreb posameznika. V povezavi s sistemom »double snap nose bridge«, ki omogoča nastavitev nosnika na dva različna položaja, so evil eye halfrim očala izjemno prilagodljiva željam posameznika.