SALOMON S/LAB SENSE 8 407515

Salomon S/Lab Sense 8 je nova različica tekmovalnega trail tekaškega čevlja, ki je tako kot njegovi predhodniki posebej prilagojen načinu teka najboljših tekačev na svetu....

Zaloga: Na zalogi
180,00 €
144,00 € Prihranek 20%
Z DDV
Akcija traja še:  do 18.08.2022
VELIKOST
Količina

Salomon S/Lab Sense 8 je nova različica tekmovalnega trail tekaškega čevlja, ki je tako kot njegovi predhodniki posebej prilagojen načinu teka najboljših tekačev na svetu. V zadnjih letih so elitni tekači v svetovnem merilu naredili pomemben korak naprej v sami tehniki teka. Med vsakdanjim treningom in pripravami na najtežje preizkušnje, se večina tekačev ne osredotoča več toliko na kvantiteto kilometrov, ki jih pretečejo, ampak so veliko bolj pozorni na to, kako jih pretečejo. Na ta način se je začela spreminjati sama tehnika, ki je izrazito usmerjena na tek po sprednjem delu stopala in prstih. Posledično je zmanjšano pristajanje na peto, kar omogoča večjo odzivnost atleta. Optimiziran padec (4 mm) zahteva tek po sprednjem delu stopala in zagotavlja večjo natančnost in stabilnost ter tudi učinkovitejši prehod naprej iz petnega na prstni del. 

S/Lab Sense 8 odlikuje mehkejše oblazinjenje pod sprednjim delom stopala in prenovljen zgornji del čevlja, ki ima sedaj integriran jezik in pleten, tesno se prilegajoč, 'ovratnik', ki preprečujeta vdor vode in umazanije v notranjost čevlja. Čevelj z minimalističnim dizajnom in enako dobrim občutkom na tleh, natančnostjo in super oporo je sedaj še lažji, saj tehta le 195g! Čevelj poleg popolnega prileganja nudi tudi zaščito, ki jo potrebuje vsak tekmovalec na resnih trail-running tekmovanjih. V sprednjem delu copata se nahaja PROFEEL FILM zaščitna plošča, ki sega od sredine pa do prstov. Stopalo ščiti pred ostrimi skalami na zahtevnih terenih, hkrati pa je izrazito fleksibilna in kljub vsemu zelo lahkotna. Za odličen oprijem na različnih tipih podlage skrbi trpežen CONTAGRIP® MA podplat. Popolna kombinacija oprijema in vzdržljivosti poskrbi, za zanesljivost na vseh terenih, pri vseh hitrostih. 

  • Drop: 4 mm
  • Teža: 195 gramov ( Velikost EU 42 2/3)

Salomon S/LAB SENSE 8 je ustvarjen za najdaljše in najtežje preizkušnje!

ZGORNJI DEL: Drugi material, tekstil

PODLOGA IN VLOŽEK:  Tekstil

PODPLAT: Drugi materiali-guma

4590
2 Izdelkov

Podatki

Proizvajalec
SALOMON
Nov izdelek

Sorodni izdelki