• −40%

ELAN SL FUSION + ELX 11.0 sezona 2018/19

Elan SL Fusion ima enako šasijo, a malce manj konjskih moči kot smo jih vgradili v SLX Fusion. Izjemno športna smučka bo zadovoljila tudi najzahtevnejše »karverje«, vendar vas ne bo izčrpala tudi po celem dnevu rezanja kratkih zavojev.

Zaloga: Zadnji kosi
649,95 €
389,97 € Prihranek 40%
Z DDV
Akcija traja še:  do 04.07.2022
DOLŽINA
Količina

Elan SL Fusion je čistokrvni vsestranski »karver«. Gre za malce bolj umirjeno različico Elanove legende SLX Fusion, zato je prava izbira za smučarje, ki si želijo prave slalomske smučke, vendar se ne želijo odpovedati udobju. Športnost in odzivnost v zavoju smo dosegli z uporabo inovativne tehnologije Arrow, kar pomeni, da smo v smučko vgradili kot puščica oblikovano plast titanala, ki omogoča neposreden prenos energije na robnike. Poleg tega smo klasičnemu camber profilu, ki zagotavlja stabilnost v zavoju, dodali malce rocker profila, ki zagotavlja enostaven vstop v zavoj. K nepozabnemu doživetju kratkih zavojev pomagajo še RST stranski rob, lesena sredica Laminated Woodcore in enojna plast titanala. Elan SL Fusion je prava izbira za klasične slalomske zanesenjake!

Tehnologija Arrow je inovativna uporaba strateško oblikovane karbonske plošče in strukturnih plasti titanala, ki harmonično omogočajo bliskovito odzivnost smuči ter neverjetno natančnost v zavojih. Karbonska plošča s »camber« profilom je pritrjena na smučko in deluje kot »energijski pospeševalec«, ki prenaša energijo v konico smučke. Plast titanala v obliki puščice dodatno energijo prenaša na robnike in zagotavlja odličen oprijem robnikov.

Early Rise Rocker profil v Elanovih smučkah pomeni zmeren rocker profil v sprednjem in zadnjem delu smučke. Omogoča enostavne zavoje z manj vloženega napora, tako da je smučka igriva, enostavna in vsestranska.

RST stranski rob optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči.

Edinstvena in inovativna lesena sredica Response Frame smučki zagotavlja neposreden prenos moči in optimalno torzijsko stabilnost, zahvaljujoč posebni konstrukciji okvirja iz tršega lesa okoli jedra iz mehkejšega lesa.

Mono Ti konstrukcija močno izboljša odzivnost smučke, vozne lastnosti ter upogibni vzorec z uporabo ene plasti titanala na vrhu lesene sredice.

Fusion je prvi pravi integriran sistem smučke in vezi na svetu. Inovativni sistem notranjega drsenja omogoča, da vez postane del smučke, kar izboljša vstopanje v zavoj in prenos moči, obenem pa je nastavljanje vezi resnično enostavno.

PROFIL: Early Rise Rocker

TEHNOLOGIJE:  Arrow Technology, RST Sidewall, Response Frame Woodcore, Mono Ti

GEOMETRIJA: 121/68/104

DOLŽINA/RADIJ: 155 / 11     160 / 12     165 / 12.8     170 / 13.5

SISTEM /PLOŠČA: Fusion

VEZI: ELX 11.0 GripWalk

PRIPOROČENA DOLŽINA:  -20 / -5

NIVO ZNANJA: odlično

TEREN: urejene proge

4130
1 Izdelek

Podatki

Proizvajalec
ELAN
Nov izdelek

Sorodni izdelki