• -269,99 €

ELAN AMPHIBIO BLACK EDITIO FUSIO + ELX 12.0 sezona 2018/19

Amphibio Black Edition ima tisto prednost, ki jo zjutraj potrebujete za spust po prvem sveže utrjenem snegu. Dvignite svojo raven z izboljšano zmogljivostjo in zasnovo, ki jo najdete v karbonsko ojačani Amphibio Black Edition.

Zaloga: Zadnji kosi
899,95 €
629,96 € Prihranek 269,99 €
Z DDV
Akcija traja še:  do 10.12.2021
DOLŽINA
Količina

Amphibio Black Edition zagotavlja raznolikost smučanja po celotni gori. Cel kup tehnologije v smučki in moderna geometrija ojačana s carbonom naredi celoten komplet designa in odzivnosti, kot pri nobeni drugi smučki. Amphibio 4D tehnologija maksimizira vsako dimenzijo smučke, od konstrukcije do oblike in same grafike. Za začetek Rocker in Camber profil, ki določata levo in desno smučko. Notranji robnik Camber zagotavlja natančnost, potrebni oprijem in stabilnost, medtem ko zunanji Rocker robnik zagotavlja hiter nastavek zavoja in nežne prehode iz zavoja v zavoj. Na sprednjem in zadnjem delu smuči dvojno oblikovan Titanium poskrbi za konvekso-konkavno obliko smuči, kar se odrazi v natančnih vhodih v zavoj in hitrih, nadzorovanih izhodih iz zavoja. Brezčasna in elegantna Black Edition grafika dopolnjuje karakter smuči v enkratno celoto.

Elanova patentirana tehnologija Amphibio 4D je prava evolucija sodobnega smučanja. Strukturne plasti na smučki so tradicionalno ravne, v Elanu pa smo jih strateško ukrivili v konveksne in konkavne oblike na sprednjem in zadnjem delu smuči. Ta inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

Profil Amphibio je revolucionarna zasnova smuči, ki v enem profilu združuje camber in rocker. V ločeno zasnovani levi in desni smučki smo camber profil uporabili na notranjem robniku, ki zagotavlja natančnost, stabilnost in odličen oprijem robnikov. Zunanji robnik z rocker profilom pa poskrbi za enostavne zavoje in sproščeno ter brezskrbno smučanje.

Dual shape - Natančen vstop. Hiter zaključek.

RST stranski rob optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči.

Edinstvena in inovativna lesena sredica Response Frame smučki zagotavlja neposreden prenos moči in optimalno torzijsko stabilnost, zahvaljujoč posebni konstrukciji okvirja iz tršega lesa okoli jedra iz mehkejšega lesa.

Dual Ti je sendvič konstrukcija lesene sredice ter dvema plastema titanala. Takšna konstrukcija poskrbi za izjemen oprijem robnikov in progresivni upogib smuči, ki ga zahtevajo najboljši smučarji.

Karbonske plasti zagotavljajo torzijsko stabilnost in močno odzivnost za vse smučarje, ki iščejo dinamično ter močno zmogljivost, ki se izkaže kjer koli na gori.

Nano Tech drsna ploskev je edinstven material, ki je izdelan iz nano delcev. Izboljša trpežnost drsne ploskve in zagotavlja idealne drsne lastnosti v vseh snežnih razmerah

Fusion je prvi pravi integriran sistem smučke in vezi na svetu. Inovativni sistem notranjega drsenja omogoča, da vez postane del smučke, kar izboljša vstopanje v zavoj in prenos moči, obenem pa je nastavljanje vezi resnično enostavno.

PROFIL: Amphibio

TEHNOLOGIJE:  Dual Ti / Ti2 Ojačitve, RST Konstrukcija, Karbonske plasti Ojačitve, Konveksno Dual Shape, Nano tech drsna ploskev, Amphibio 4D Elanove inovativne tehnologije, Konkavno Dual Shape

GEOMETRIJA: 121/73/104

DOLŽINA/RADIJ: 166 / 14.5     172 / 15.7     178 / 17.0

SISTEM /PLOŠČA: Fusion

VEZI: ELX 12.0 GripWalk

PRIPOROČENA DOLŽINA:  -15 / +5

NIVO ZNANJA: napredno, odlično

TEREN: urejeneproge, vse podlage

4132
1 Izdelek

Podatki

Proizvajalec
ELAN
Nov izdelek

Sorodni izdelki