• -300,00 €

ATOMIC X 9 RS + X 16 VAR AAST01360

Smuči Atomic Redster X9 RS + X 16 VAR so s tekmovalno podložno ploščo in vezmi X 16 VAR nadgradnja Redster X9 S modela. Oboje so race smuči, namenjene najboljšim rekreativnim smučarjem, ki imajo radi kombinacijo daljših in krajših zavojev. Z Multi Radius mešanico veleslalomskega in slalomskega stranskega loka ta rekreativna različica tekmovalnih Redster smuči premore več občutka za teren, zato je smučanje z njimi po različnih urejenih progah maksimalen užitek.

Zaloga: Ni na zalogi
1.199,99 €
899,99 € Prihranek 300,00 €
Z DDV
Akcija traja še:  do 29.01.2021
++DOLŽINA
Količina

Smuči Atomic Redster X9 RS + X 16 VAR so najboljši model v seriji Redster X, s katero so pri Atomicu razvili zmogljive smuči, ki vključujejo lastnosti slalomskih ter veleslalomskih smuči v kombinaciji s tekmovalnimi tehnologijami. Njihova prednost je v tem, da so igrive, vsestranske in zato primerne za vse urejene terene.

Kakovost smuči je kombinacija številnih tehnologij, ki so prisotne v zasnovi. Full Sidewall teče po celotni dolžini smuči in omogoča natančnejše krmiljenje smuči ter izjemen oprijem robnika, potreben pri smučanju po zelo zahtevnih progah. Stranski lok Multi Radius Sidecut nudi najboljšo kombinacijo slaloma in veleslaloma, saj omogoča igrive, odzivne, kratke in dolge zavoje v eni smučki. Smuči so opremljene s tehnologijo Servotec, ki opravlja vodilno vlogo pri vodenju smuči. Omogoča lažje vodenje in več okretnosti v zavojih ter popolno stabilnost pri večjih hitrostih. Sredica smuči Ultra Power Woodcore je izdelana iz močnega bukovega lesa in lahkega topola, kar nudi optimalno stabilnost in okretnost smuči. Nad in pod sredico je nameščen Ultra Titanium Powered sloj titana, ki poteka iz ene do druge bočne stranice. Plast močnega titana smučem daje več stabilnosti, torzijsko trdnost in izjemen oprijem robnika. World Cup Base Finish obdelava drsne ploskve zmanjša trenje in poskrbi za kar največ hitrosti.

Redster X9 RS so race smuči, saj sodijo v najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Namenjene so boljšim smučarjem, ki pričakujejo več od smuči. Primerne so za vožnje po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

GEOMETRIJA: 114 / 65.5 / 99.5    

DOLŽINA/RADIJ: 175  15.4

VEZI: X 16 VAR

NIVO ZNANJA: expert

4801

Podatki

Proizvajalec
ATOMIC
Nov izdelek

Sorodni izdelki