SALOMON SPEEDCROSS 6 W 417430

Ženski tekaški copat

Zaloga: Na zalogi
140,00 €
Z DDV

VELIKOST
Količina

Salomon Speedcross 6 je legendarni Salomonov copat za gorski tek in v novi generaciji je v copatu združeno vse, kar je prepričalo tekače za uporabo prejšnjih generacij te tekaške legende. Šesta generacija copata ponuja novo konstrukcijo jezika, ki izboljšuje udobje in poenostavlja celoten videz ter občutek pri teku. Odlikuje ga oprijem, izjemno blazinjenje in natančno prileganje, zaradi katerega je ta copat priljubljen.

Trail tekači, ki si želijo samozavesti, oprijema in stabilnosti z zmogljivostjo tekaškega copata, bodo uživali v prednosti naslednje generacije s Speedcross 6. Ta visoko zmogljiv copat je bil izboljšan pri stabilnosti in zmogljivosti, kar vam omogoča neomejene pretečene kilometre. Copat je odličen za celodnevno nošenje, še vedno pa tudi dovolj dinamičen za precizno delo z nogami.

Ena izmed najbolj prepoznavnih lastnosti je edinstven vzorec podplata. Copat je opremljen z globokimi in agresivnimi čepki z izboljšano geometrijo, ki izboljšajo oprijem in vzdržljivost tako na blatnem, mokrem in rahlo zasneženem terenu. Čepki so malenkost širši, močnejši in asimetrične oblike, usmerjeni pa so tako, da zagotavljajo ustrezen oprijem tako pri teku navzgor kot navzdol. Podplat je izdelan iz Salomonove Contagrip trajne gumijaste zmesi, ki pomaga zmanjšati tveganja zdrsa. Prostor med čepki je namenjen temu, da voda in blato stečeta stran iz podplata čevlja.

Celoten ovratnik okoli gležnja, katerega struktura sega do samega vmesnega dela podplata, zagotavlja elegantno obliko in odlično podporo, skupaj z nogo pa se giblje bolj naravno in poveča udobje.

Speedcross 6 je opremljen s tehnologijo SensiFit, ki stopalo popolnoma ohranja na svojem mestu med gibanjem. Copatu nudi odlično oporo in pritrdi stopalo znotraj čevlja tudi na zelo neravnem terenu.

Tako kot večina Salomonovih modelov je tudi ta opremljen s Quicklace sistemom zavezovanja in odvezovanja. Za večje udobje pa je bila ustvarjen mrežasti predalček znotraj čevlja, kamor lahko pospravite vrvico in zaklopec vrvice vsak v svoj prostor.

Vmesni del podplata je grajen iz EnergyCell+, ki zagotavlja hiter povratek energije in ponuja dodatno blaženje in trajnost. Kar pa boste dodatno opazili pri Speedcross 6 je malenkost višji položaj pete, ki je prava zibelka za stopalo, saj preprečuje udarce in povečuje stabilnost iz koraka v korak. Pri prstnem delu je copat opremljen z bolj ojačano gumijasto čepico, ki nudi ustrezno zaščito pred kamni, koreninami in drugimi ovirami.

Če iščete oprijem na vseh vrstah terena, brez da bi vas karkoli oviralo pri vaši hitrosti in natančnosti, bo tek v Speedcross 6 copatih pravi užitek.

ZGORNJI DEL: Drugi material, tekstil PODLOGA IN VLOŽEK: Tekstil PODPLAT: Drugi materiali-guma

406618
1 Izdelkov

Podatki

Proizvajalec
SALOMON

Sorodni izdelki