Dostava blaga

Blago, naročeno v spletni trgovini suvelsport.si, gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, ponavadi še isti dan. Najkasneje pa ga dostavimo v dveh delovnih dnevih.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti.

Za nakupe nad 100 EUR vrednosti krijemo stroške dostave mi. Stroške dostave blaga  pod vrednostjo 100 EUR krije kupec. Dostavo naročenega blaga izvaja podjetje Pošta Slovenije, praviloma v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, kurir pusti obvestilo, blago pa se lahko v naslednjih 15 dneh dvigne na pošti.

DOSTAVA PO POŠTI

  • Če ste pri naročilu izbrali možnost "Dostava po pošti", kjer je to mogoče, vam bomo naročeno blago dostavili prek Pošte Slovenije.
  • Dostavo blaga za katero ni predvidena brezplačna dostava ali ni v teh pogojih navedena druga cena dostave, bomo zaračunali glede na težo po ceniku Pošte Slovenije
  • Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali posebej po ceniku Pošte Slovenije
  • Če kot plačilno možnost izberete plačilo po povzetju preko Pošte Slovenije, je potrebno k znesku odkupnine prišteti še provizijo za odkupnino v znesku, ki jo za tovrstne storitve obračuna Pošta Slovenije po svojem ceniku

Strošek transferja denarja krije kupec sam in to direktno Pošti ( pošiljanje po povzetju). Če plačujete po predračunu direktno na naš TRR, preko Bankaneta oz. plačilnega naloga se temu izognete oziroma je manjši ( cenik banke).

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovni enoti SUVEL ŠPORT d.o.o., Trg Edvarda Kardelja 5, 5000 Nova Gorica, kjer pa stroškov dostave ni. Istočasno pa si lahko izberete tudi ostalo ponudbo izven programa spletne trgovine.